sandrasinspiration

Välkommen vecka 36

Snälla, säg att det är 4 ”ynka” veckor kvar. Jag har faktiskt haft en känsla hela tiden att baby V kommer lite tidigare än beräknat. Men det är vad jag tror… Den som lever får se 😉 Vincent var ju punktlig då vattnet gick på BF dagen och han föddes kl 07:04 dagen efter. Så vi kan ju hoppas på att detta inte är en tjej som trivs alltför bra i magen mot slutet ??‍♀️?

Jag mår vidrigt illa varje morgon, som kan hålla i sig hela förmiddagarna. Kräks gör jag också, precis som mellan vecka 7-21. Orkar inte längre. Att ständigt må illa är en kamp, fy! Och ännu värre är det att kräkas vareviga morgon. Inte konstigt man tröttnar på att vara gravid. Det här är verkligen vår sista bebis. Det är vi överens om. Två små räcker för oss och speciellt efter att jag inte mått jättebra i någon av mina graviditeter.

En positiv sak är att jag kunnat koppla bort vikten jag gått upp, senaste tiden. Det är mycket vätska nu som jag förstår väger en del. Fingrarna är som korvar och fötterna likaså. Har typ två par gympaskor jag kan använda ? Och det känns som att jag går i träningstights varenda dag. Har inte velat köpa nya gravidkläder efter sommaren då jag köpte lite. Så nu när jag mest är hemma då jag arbetar hemifrån funkar olika mysbyxor och tightsen när jag går ut. Ska köpa mig lite fina kläder sen tänkte jag, när jag gått ner lite i vikt ska jag unna mig. Vann ju trots allt ett presentkort på en större summa inne på Lindex för några veckor sen. Blir ju perfekt när man går på föräldraledigt och inte får ut lika mycket pengar som vanligt 🙂

Tycker tiden går så långsamt nu. Sista veckorna. Hon är väldigt nära oss nu, men känns ändå så långt bort. Idag hämtade vi hem vaggan från min mormor i alla fall. Så det känns ännu lite verkligare nu. Den vaggan använde vi till Vincent med och den första som sov i den som bebis var min mamma 🙂 Kul att den gått i arv och fortfarande är så fin. Så det mesta är nu fixat. Bara skötbordbädden som ska upp om några veckor och babyskyddet ska monteras i bilen 🙂

Vek 36 (35+0)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.