sandrasinspiration

Att föreviga ögonblick

Jag är så så så glad att Elin kontaktade mig för en gravid- och familjefotografering i somras. I helgen blev den av ???

Vi ville ha bilderna nu i höst, egentligen med lite mer färger runtom, dvs röda och gula höstlöv. Men de hade bara hunnit slå ut på enstaka träd. Dock gjorde det ingenting för bilderna blev lika magiska ändå. Så fina med både ljus, färger och platsen vi fotades på.

Vi ville gärna att fotograferingen skulle bli av nu också, då jag gick in i vecka 35 i lördags. Vågade inte riktigt chansa på hur vädret skulle se ut framöver och så vet man ju faktiskt inte när baby V är redo att komma ut. Så hellre att det blev av, än inte.

Vincent blev sååå fin på alla bilder. Han är ju en liten linslus sen bebistiden så han är van ?? Och Stefan tycker jag alltid blir fin på foton… ❤️?

Vi har fått en hel del bilder av Elin och inväntar några till mot helgen. Ska bli så kul att få se allihop. De vi fått hittills är ju underbara. Har en favoritbild, den när Vincent hänger mellan oss i våra händer, som jag vill förstora upp. Ren glädje i den bilden ❤️

Under veckans gång får ni inte missa att kika in hos mig för en tävling i samarbete med @elingillfoto på instagram, ni som bor i närheten och i Eskilstuna vill inte missa den ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.