sandrasinspiration

Välkommen vecka 34

Ja, vi går in i vecka 34 idag. Jag hoppas det endast är 6 veckor kvar nu. Vincent var ju ändå punktlig med att vattnet gick på BF 🙂 Man kan ju önska, haha. Även om jag vet att man kan gå över tiden…

Har ändå fått mått bra senaste veckan. Har spytt några morgnar och efter lunchen igår, fy. Har även svullna händer och fötter. Fick häromdagen inte på mig mina gummistövlar som jag tidigare använder tjocka sockor i, då de alltid varit för stora. Nu var de på snudd för små utan sockor… Men det går ju tillbaka sen. Min foglossning känns snäppet bättre när jag nu kan arbeta hemifrån. Blir mindre belastning för bäckenet när jag slipper ta mig till och från jobbet, stå och sitta där i olika ställningar som ibland blir obekväma. Hemma kan jag lägga mig ner emellanåt och avlasta på ett annat sätt. Det är jag tacksam för, att jag har ett arbete där det funkar. Speciellt också i dessa Covid-19 tider.

Mitt besök hos barnmorskan i tisdags gick bra. Mina värden, dvs socker, blodtryck och järn ser bra ut. Jag fick ju järntabletter för några veckor sen som kroppen uppenbarligen tar upp. Superskönt! SF måttet ser också bra ut och följer sin kurva. Ska bli roligt att se hur liten eller stor baby V är när hon föds. Vincent vägde ju 3746g som ändå är omkring det ”normala”, alltså varken för liten eller för stor.

Både Vincent och Stefan har legat förkylda förra veckan, jag har konstigt nog klarat mig. Jag brukar ALLTID åka på det Vincent drar hem från förskolan och Stefan klara sig, men denna gången blev det tvärtom. Kanske har jag lite bättre immunförsvar som gravid? Jag är lite nojig över att vi ska få hem något som gör Stefan förkyld vid förlossningen, så han inte kan vara med mig. Det får dem ju inte nu pga just Covid-19 om de har symtom. Men vi kommer hålla oss hemma och rätt isolerade sista två veckorna för att undvika baciller. Verkligen en konstig tid vi lever i nu, med detta virus och det blir mer påtagligt när vi ändå ska in och föda barn snart.

Vek 34 (33+0)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.