sandrasinspiration

Välkommen vecka 33

Mått helt okej några dagar, inte lika tungt nu när jag kan arbeta hemifrån. Men har fått mer och mer sammandragningar / förvärkar, som en del är smärtsamma. Ska höra mer min barnmorska om detta på tisdag när jag ska dit. Vet att det är vanligt, framförallt hos omföderskor.

Var ju in på förlossningen i veckan för minskade fosterrörelser, då hon lagt sig annorlunda i magen så berodde detta på det. Dock har jag fått igen för det nu ? Hon rör sig konstant känns det som och det är väldiga buffar tillofrån. Men bättre det än att man letar efter rörelser ?

Ser nu framemot gravid och familjefotograferingen vi ska göra om tre veckor. Kommer bli så fint ?? Så kul med lite höstbilder 🙂 Gillar hösten, blir mysigt med en höstbebis denna gång. Sist fick vi ju Vincent på våren, som jag också gillar. Gillar varje årstid som har sin charm ? Men roligt med olika årstider på de små.

Nu är det alltså 7 veckor kvar ca + – till bebis är här. Jag hoppas fortfarande hon vill komma liiiite tidigare, men det återstår att se. Skönt är det i alla fall att värmen klingat av. Mådde inte alls bra som gravid under sommaren ?☀️

Får försöka njuta så gott det går av den sista tiden som magen finns med, är ju trots allt sista bebisen ?

Vecka 33 (32+0) ???
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.