sandrasinspiration

Välkommen vecka 31

Ja veckorna flyger fram även om det inte alltid känns så. Är riktigt slut i kroppen nu. Men det har jag ju skrivit om tidigare. Haft både läkar- och sjukgymnast tid som jag skrivit om. Och på måndag har jag bokat in en tid hos en naprapat som ska hjälpa mig med övre delen i ryggen som gör så ont av tyngden från magen. Är inte så vältränad i övrigt så denna gång har ryggen fått tagit en del stryk.

Känns som mitt tålamod tryter för att man blir så trött. Behöver verkligen få arbeta hemifrån nu, just pga tröttheten i kroppen. En vecka kvar på kontoret, sen så ??

Känns som jag bara längtar till bebis är här. Så jag får börja leva lite som mig själv igen och lära känna en ny liten individ ❤️??

I övrigt mår jag bra. Mår lite illa om morgnarna och imorse kräktes jag, kan heller inte äta så mycket åt gången nu pga att det tar stopp. Allt trycks ju ihop i magen nu så inte konstigt. Men mår annars bra och är glad att jag ändå kommer iväg till kontoret om dagarna.

Vek 31 (30+0)
En stolt blivande storebror ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.