sandrasinspiration

Många känslor och en ledsen dag

Idag har jag mestadels av dagen varit ledsen. Verkligen gråtit krokodiltårar. Det är väldigt mycket känslor och jag blir ledsen över att inte kunna göra saker som jag normalt brukar orka med. Försöker ändå orka göra saker med Vincent för att jag vill ❤️ För att semestern snart är slut och jag vill hitta på roliga saker med honom och Stefan.

Jag får verkligen planera nu, gör vi en sak så orkar jag inte mycket mer därefter, just för att den här envisa foglossningen gör sig påmind…

Jag blir ledsen över att jag inte trodde jag skulle må såhär, kände ingenting sånt här med Vincent- att det var tungt, jobbigt av bäckensmärtor innan vecka 30 eller att bara inte orka. Nu vet jag att det här är en ny graviditet och nu har vi Vincent som ska underhållas. När jag väntade honom kunde jag vila hur mycket jag ville och när jag ville. Det får jag iofs nu med eftersom Stefan har Vincent, men det är svårt att göra just det. Är nog en för envis person…

Blir även ledsen för att jag hittills gått upp 14 kilo i vikt, gått upp 2 kilo mer nu än vad jag gjorde under hela graviditeten med Vincent. Får nästan panik över att jag kommer gå upp mer, att det ska vara skadligt (?) och för att jag inte kan promenera längre sträckor under resten av graviditeten för att försöka hålla vikten i schack. Vet att kosten har en del att göra med det och den försöker jag tänka på. Det är inga kilon över bebisen jag är ledsen över, mer att jag bara gått upp en del och att det syns speciellt i ansiktet. Känner mig verkligen inte som mig själv även om jag vet att det är något övergående just pga mycket vätska och så hoppas jag ju kunna återgå till löpningen en tid efter förlossningen. ❤️

Idag har jag i alla fall legat i sängen mest hela dagen, Stefan åkte iväg med mamma och Vincent för att plocka blåbär och nu är Vincent med Stefan på innebandyträning. Så jag har sovit nästan 2 timmar under dagen och bara varit. Laddat upp hela dagen för att åka till Nykvarn och Lådbilslandet imorgon, som jag tror Vincent kommer älska. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Beatrice

    Vet precis din känsla. Kände exakt lika dant. Dock skulle alla påpeka hela tiden att jag är gravid o bla bla. Som att de skulle göra känslan annorlunda. De är okej att må sådär. De är ingen enkel match o va gravid. Försök njuta av tiden så gott de går, vila när fu kan, hitta aktiviteter med vincent som passar er båda, filmmys, läsa böcker osv. snart är hon här ??