sandrasinspiration

Välkommen vecka 27

Har sen förra veckan känt av mer sammandragningar igen, men inga som gör ont som tur är. Har också fått mer och mer ont runt bäckenet, så jag ska få en snabbremiss till en sjukgymnast via barnmorskemottagningen. Hade så ont under veckan så visste knappt hur jag skulle stå, sitta eller ligga. Det har lugnat ner sig lite nu som tur är, men märker att så fort det blir mer bilåkning och mycket gående så får jag sota för det dagen efter. Vi får se hur länge jag egentligen orkar jobba efter augusti. ?

Annars vill jag mest att tiden ska gå. Vet att jag borde njuta lite mer eftersom det här med största sannolikhet är sista barnet och därmed sista graviditeten, men den här graviditeten har varit mycket jobbigare än med Vincent. Just med alla smärtor som tillkommit efter vecka 20. Saknar att kunna vara mer rörlig och framförallt få springa. Även om jag vet att den tiden kommer 🙂 Inte superlänge kvar till oktober så jag får kämpa på.

Annars mår jag bra 🙂 Önskar bara att det fanns mer ork. Vill mest vara med familjen och hemma om kvällarna än att hitta på en massa saker, men det är ju en tid nu. Vet att jag kommer älska middagar ute, bubbel och att umgås med vännerna för vinkvällar mm sen igen ?

Ser framemot hösten även om jag vill att sommaren ska fortsätta. Men denna höst har vi ju något att se fram emot, kommer bli så mysigt ?

Känner av lilla bebis mer i magen än jag gjorde med Vincent vid den här tiden, vad jag minns i alla fall. Hon är lite vildare så vi får se vad det är för en liten tjej som tittar ut… ?

Vek 27 (26+0)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.