sandrasinspiration

Välkommen vecka 26

Ja veckorna rullar på, i rask takt numer. Tänker att snart är jag redan inne i vecka 30 och har då som mest bara 12 veckor kvar… Helt sjukt vad fort tiden gått sen plusset i februari.

Senaste veckan har jag varit trött, mest trött i kroppen. Det känns tungt nu. Jobbigt att numer få upp saker från golvet, ta på strumpor, raka benen osv… Mest för att magen nu är såpass stor. Har ont i kroppen om jag rört mig för mycket på dagen och kan ha som träningsverk dagen efter. Såhär kände jag inte med Vincent förrän långt senare, när det började trycka på neråt. Men detta är som jag nämnt tidigare en ny graviditet och ett nytt barn och därmed nya symtom.

Mår bra annars, inga spyor längre. Dem slutade runt vecka 21, men har mått lite illa ett par morgnar, som sen avtagit som tur är. Tror det här med att det är en tjej innebär mer hormoner och det kanske är därför jag känner av illamåendet igen.

Svullna händer och fötter har jag med känt av. Både händerna och fötterna svullnar nästan direkt jag varit uppe och gått, kan tillomed vakna med svullna händer. Men det är ändå ingenting som är ohållbart.

Sover sen någon vecka tillbaka med min bästa gravid och amningskudde från bbhugme. Den är så skön nu, så skönt att slippa ha en tyngre mage utan stöd i sängen.

Kändes som ett längre klagoinlägg, men det är rätt jobbigt nu. Man orkar inte mycket och vill inte planera in för mycket pga det. Försöker hålla ett tempo för Vincent så han ska kunna få göra saker eftersom Stefan inte haft semester med oss på 4 veckor. Men nu har vi i alla fall två veckor ihop med start på måndag. ?

Vek 26 (25+0)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.