sandrasinspiration

Välkommen vecka 24

Har haft mer känningar i kroppen sen förra veckan. Mer sammandragningar som vissa är jobbiga, men de gör inte ont och det trycker inte neråt så det är ingen fara. Har varit in på förlossningen för att kolla upp dem. Har börjat sova med gravid och amningskudden vi hade till Vincent, den jag fick hem i samarbete med bbhugme 2016. Den är så skön att vila magen på när man ligger på sidan. Sover bättre så just nu.

Har även börjat känna starkare mensvärk sista dagarna och har känt av ligament eller om det är foglossning framtill. Inte visste jag att det skulle vara mer märkbart att vara omföderska. Kände ingenting sånt här med Vincent i dessa veckor, det kom mycket senare. Men det är bara att gilla läget och ta det lugnt som barnmorskan sa. Jag har en tendens till att inte göra det om vi säger så… ??

Men i övrigt mår jag bra. Skönt med svalare väder, just mot all svullnad. Även om det kan vara lagom varmt och sol istället för mulet och regn 🙂 Aldrig är man nöjd ?

Om ca 1 vecka ska jag till barnmorskan på besök, har inte varit där på länge nu. Så ska bli spännande att se vad hon säger och så har jag lite frågor och funderingar jag vill ha svar på.

Lillan sparkar annars på för fullt i magen, nästan så jag tycker jag känner henne mer än vad jag gjorde med Vincent. Hon kanske är lite vildare, får se hur det känns när hon blir större och utrymmet i magen blir trängre ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.