sandrasinspiration

Topp 3 på min sakna lista

Bubbel. På riktigt, vem kan leva utan ett glas bubbel? Blir nästan förbannad när jag ser andra i min omgivning poppa en flaska, hahaha! Som tur är har jag hittat en god alkoholfri variant av Richard Juhlin, men det är ju ändå inte samma sak… 😉

Löpning. Saknar att kunna ta på mig skorna och gå ut och springa 1 timme varje kväll. Nu orkar jag knappt gå längre sträckor för foglossningen gör sig påmind och i denna värme blir både händer och fötter svullna. Löpningen är något jag hoppas hitta tillbaka till relativt fort efter förlossningen, givetvis beroende på hur jag mår.

Brieost. Men snälla, sen när blir jag supersugen på ost? Nu när jag inte får äta brieosten självklart. Gillar brieost till charkbricka så det kommer vara ett måste efter förlossningen. Gärna första kvällen hemma hahaha 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Brieost kan du visst äta, köper du en ”färdigpackad” eller vad man ska säga så är den pastöriserad. Köper du däremot en över disk så är den opastöriserad och den ska du inte äta.