sandrasinspiration

Status just nu

Vad trött man kan känna sig och vad tråkig man kan upplevas.

Just nu är jag inne i en sån fas i graviditeten där jag bara vill sova. Gör gärna lugnare saker på dagarna, men vill helst inte planera in för mycket och till kvällen tycker jag det är så skönt att få lägga sig i sängen framför en serie. Har ingen lust med något annat just nu och det är väl kroppen som säger ifrån.

Denna graviditet känns mycket tyngre på något sätt, jämfört med Vincent. Jag har börjat må illa om morgnarna igen, hade ju ett uppehåll under ca 1 vecka. Men igår började jag spy igen och imorse fick jag springa in på toaletten och göra detsamma. Jag hoppas verkligen det bara är något tillfälligt!

Efter en hel dag på kontoret idag så känner jag mig supertrött i kroppen. Känns skönt med semester på onsdag. Är dock lite nojig över hur jag kommer må efter augusti, då jag behöver finnas på plats hela månaden. Lördagar kommer då vara sååå heliga och avsedda för vila vila vila. Känns också skönt att vi inte har så mycket planerat under semestern, vill ärligt talat bara vara. Typ ligga i en solstol vid poolen hos pappa hela sommaren ?

Hör själv hur tråkig jag låter, men jag vet ju att det är något övergående som försvinner efter graviditeten. Att vara gravid på sommaren är så mycket jobbigare än på höst- och vinterhalvåret och då älskar jag ändå värmen. Men nu svullnar både händer och fötter efter en hel dags supervärme.

Men jag ska försöka njuta… Även om jag vill att sommaren ska gå sakta, så längtar jag massor till oktober ?

Vårt fina babynest till mini V ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.