sandrasinspiration

Yogalove.se

Inlägget är i samarbete med yogalove.se. Gillar ni yoga och träning? Se hit! På yogalove.se har de ett brett utbud av yoga- och pilateskläder, badkläder, tights, leggings och mycket mer. De har allt för yogan.

En favoritprodukt hos mig blev direkt bikinin spiritual gangster MAUI ARROW, hur fin? Den kommer jag kolla närmare på till nästa sommar, då jag inte kommer vara höggravid. 🙂

Jag har faktiskt aldrig testat yoga, men har tänkt tanken och med mitt temperament kunde det kanske vara en bra avkoppling i vardagen? Jag har lovat mig själv att bli starkare både mentalt och fysiskt efter förlossningen och när jag är redo för träning och då är yoga en av sakerna jag ska testa på. Det är helt enkelt så att mår sinnet bra, mår kroppen bra. Kan tänka mig att det även funkar bra mot stress, något som de flesta i dagens värld lever med. Och jag känner att som snart tvåbarnsmamma så vet jag att det kommer vara skönt att unna sig någon egentid där jag fokuserar på enbart mig själv och min hälsa. Yoga kan även minska smärta och man kan lära sig att lyssna på sig själv inåt. Något som jag tror de allra flesta i dagens läge kan behöva. Både känna efter när det är dags att varva ner och även när det är dags att ta tag i sin hälsa.

Yogalove.se har listat de tio bästa yogastilarna för att du ska hitta just din favorit och vilken som passar dig bäst.

Det finns som sagt olika former av yoga och då finns det självfallet de som passar olika individer bättre än andra. Men för att få ett så behagligt yogapass som möjligt är det bra att anpassa sig med rätt utrustning som gör det hela mer funktionellt.

Kika in hos yogalove.se för att hitta just det du söker inom yoga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.