sandrasinspiration

Renovering av hall

Vi har pratat om att renovera hallen ett tag nu och i söndags fick Stefan ett ryck och frågade om vi skulle köra igång ?

Vi hade tidigare en ljusare tapet som suttit där sen vi köpte lägenheten. Samma färg har vi i vardagsrummet. Tapeten var inte helt vit, snarare lite mer åt det beige/ljus ljus rosa/nästan vit hållet. Vet inte vad det var för färg egentligen… Ingen jag skulle välja i alla fall.

Skulle helst av allt vilja få bort den i vardagsrummet också, men några större renoveringar vill vi inte göra i denna lägenhet. Vi bor i en trea och vet att så snart den lilla i magen kommit ut och blivit något år så behöver vi leta efter något nytt. Då kan vi tänka oss att renovera mer om så behövs. Det kök man vill ha så småningom mm… 🙂

Men Stefan rev i alla fall lite tapet, spacklade och slipade innan han kunde börja målningen. Vi valde en ljusare grå nyans på all väggar förutom en och den blev en fondvägg i en mörkare grå.

Supernöjda, det blev sååå fint och mer ombonat på något sätt. En djupare färg ? Men sjukt jobbigt med renovering, nu var detta bara en ”liten”, men det blev saker ÖVERALLT. Vincents rum var belamrat med tre större garderober som annars står i hallen, hans säng blev överfull av kläder och i vardagsrummet hade vi också fullt med kläder/sängkläder, allt som vi var tvungna att plocka ur garderoberna. Där hade vi även bänkar mm… Ja kaos! Och jag kan verkligen bli på dåligt humör av kaos i hemmet, fy vad hemskt det är. Verkligen något av det värsta jag vet!!! Men det gick och bra blev det när det blev klart 🙂

Bild på den ljusare färgen
Bild på den mörkare färgen
Efter/före ?

Nu vill vi bara införskaffa en ny grå matta, två nya taklampor och en fin vägglampa. Vägglampan vi hade ovan byrån vid klädhängarna är så fin, men vi vill ha något i passande serie som hör ihop med dem i taket. Jag skulle även vilja köpa en ny byrå / bänk till hallen som står bredvid skorna / klädhängarna, men vi är lite oense om vad på den fronten… ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.