sandrasinspiration

Shopping till bebis

Vi var förbi polarn o pyret idag eftersom de har 40% rabatt på allt i butiken och även online. Tänkte passa på att handla lite till bebis. Vill dock inte handla för mycket innan vi vet kön. Gillar ju det där rosa / röda om det är en tjej och blått / grönt om det är en pojke. Så får shoppa mer efter RUL då de förhoppningsvis kan se vem som bor i min mage ? Dock kan jag med vissa gröna på en liten tjej och viss blå färg på en pojke ?

Hittade ett set med body och byxor i storlek 62, en body i storlek 68 och en liten mössa som blir lagom till BF. Kläderna får bebis växa i, vi köpte lite större eftersom de ofta växer ur storlek 50/56 så himla fort. Vi köpte även ett par fina svarta byxor till Vincent. Byxor i hans storlek går åt och tröjor / t-shirtar har han så han drunknar ?

De har ju i alla fall 40% på allt ända till på söndag, så kanske åker en sväng i helgen igen och kikar. Var i alla fall lite folk 🙂

Jag hoppas bara inte att POP går i konkurs. Absolut bästa barnklädkedjan!!! Kläderna har superkvalite och håller alltid bäst!

Hur fint? Älskar det här setet, spanat in det tidigare.
Den klassiska randen går alltid hem. Älskar grått ?
Så mysig mössa ?
Byxor till Vincent ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica Torstensson

    Super mysigt med bebiskläder ? själv har jag 4 pojkar och gillar också blått på dem ? Men de där med 40% va ju inte helt fel! Däremot ringde jag och dem sa att man måste ha en kod för att få de. Nått du vill dela med dig av ??

  2. Jessica

    Super mysigt med bebiskläder ? själv har jag 4 pojkar och gillar också blått på dem ? Men de där med 40% va ju inte helt fel! Däremot ringde jag och dem sa att man måste ha en kod för att få de. Nått du vill dela med dig av ??