sandrasinspiration

Välkommen vecka 13

Idag klev vi in i vecka 13, vecka 12 gick väldigt fort 😉 Vi kunde ändra dag för byte av vecka efter förra veckans ultraljud och därmed byter vi nu dag två dagar tidigare. Så därför gick vecka 12 väldigt snabbt. Måndag är alltså dagen av veckornas byte. Och att ha gått 12 fulla veckor är alltid en milstolpe, så skönt att ha det avklarat ??

Vi har fått BF 2 november, men på barnmorskebesöket idag kunde min bm inte se att sköterskan ändrat datum, så 31 oktober står fortfarande kvar. Men vi får se efter RUL vad det exakta datumet kan bli. Någon gång i månadsskiftet oktober / november i alla fall.

Barnmorskebesöket gick jättebra idag. Proverna jag fick svar på direkt var socker och järn, vilka såg jättefina ut. Både jag och bm trodde jag skulle behöva järn, eftersom jag haft en del hjärtklappning. Men än så länge behövs inget tillskott av det. Resten av blodproverna får jag svar på senare och hon ringer Om dessa skulle visa på något.

Nästa datum för besök hos Mia, min barnmorska blir i juli i vecka 24 och tid för RUL fick vi 1 juni, så spännande!!! ? Är så pirrig över att veta könet, hihi.

Magen vecka 13 (12+0)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.