sandrasinspiration

Välkommen vecka 11

Mår ungefär likadant som jag gjort de senaste veckorna. Illamåendet är bättre vissa dagar och lite sämre andra. Men jag får springa upp på toa det första jag gör varje dag och kräkas… Dock mår jag oftast bra efter det och kan äta som vanligt. Tack vare postafen tabletterna jag äter varje dag. Är heller inte lika trött längre, men kan bli det av tabletterna som är emot åksjuka.

Tycker magen växer snabbare i denna graviditet, den syns mer och kan inte minnas att jag kände mig såhär ”stor” i vecka 11 med Vincent. Men som bekant så är det många som säger att det blir så med barn nummer 2 osv osv.

Har införskaffat mig lite mammakläder. Men tänkte vänta med ett par jeans och så lite fina långkjolar till den riktiga värmen är här. Spännande med en ny årstid som gravid. Sist föddes ju Vincent vid den här tiden ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.