sandrasinspiration

I samarbete med Lavendla

Inlägget är i samarbete med Lavendla.

Det här är ett ämne som berör, som många kanske drar sig för att tänka på. Jag minns att jag pratade om det här ganska nyligen med min mormor och mamma där min mormor berättade hur hon ville ha det när hon en dag går bort, lite läskigt att tänka på tycker jag. Men, en dag är vi alla där och det kan vara värt att ha i åtanke att det kan vara smart att ligga steget före. Även om tanken skrämmer en.

Det som är så bra hos Lavendla är att när man planerar en begravning så finns både färdiga och skräddarsydda förslag att välja mellan. Det går att välja mellan tre olika sätt, beroende på hur man vill planera och ordna en begravning. Man kan välja att boka ett möte, ta allting via telefon eller ordna med detta i planeringsverktyget på hemsidan. Alla är ju olika och detta är väl ett jättebra tillvägagångssätt för just det.

Jag vet själv inte hur jag vill ha det den dagen jag går bort och ska jag vara ärlig är det inte något jag har tänkt på. Kanske för att jag ”bara” är 30år? Men vem vet, allt kan hända och då är det skönt för ens anhöriga att veta hur man vill ha det.

Eftersom jag bor i Eskilstuna vill jag rekommendera denna sida till er som också bor här som vill veta mer om tjänsten. Se begravningsbyrå Eskilstuna för mer information och våga läsa på eller fråga någon kunnig om råd.

Det viktiga i detta är också att man blir bemött av kunnig personal och det intrycket får jag ifrån Lavendla. Man ska kunna bli hjälpt i svåra situationer och då är det viktigt att känna sig bekväm med personen man möter, om än i telefon eller via ett möte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.