sandrasinspiration

I samarbete med Poster Store

Förra veckan fick vi hem tre supersnygga posters som vi valt i samarbete med Poster Store. Och vi valde de tre som ni ser här nedan.

Vi tyckte svartvita tavlor skulle passa bäst hemma hos oss och därför valde vi även svarta träramar till. De passar så bra till våran nya tv bänk som även den också går i svart. Känns lugnare med en helhetlig ton i hemmet. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk till en början, vi var inte helt överens om vilka motiv vi skulle klicka hem. Men dessa posters blev så fina och passade verkligen så bra just där vi tänkt dem. Nu vill jag mest sitta och titta på hörnet vi har dem i hela tiden, blev så mysigt och mer ombonat. Fint med en tavelvägg i vardagsrummet där vi ändå spenderar så mycket tid vi tre och tillsammans med våra familjer / vänner.

Tavlor säger så mycket om hemmet och vilka som bor där tycker jag. Vi har inte så mycket tavlor sen innan, där vi har tavelväggen nu satt våran väggklocka och vi har inte så många mer ytor att välja på så vi valde att ta ner klockan. Och detta blev såååå såååå såååå fint!!! Ett helt nytt rum att kliva in i . . .

Med min rabattkod:  sandrasinspiration30 får ni 30% rabatt på posters hos Poster Store. (Gäller ej ramar eller selection).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.