sandrasinspiration

När man inte mår bra

Nu har vi varit lediga i 1,5 vecka, men varit hemma i nästan 2 pga magsjuka innan jullovet.

Hade så länge sett framemot ledigheten just för att det varit för mycket på jobbet och att det varit en del oklara saker där, vissa saker som inte blivit klara och som fortfarande inte är klara när jag går tillbaka 7 januari. En massa ovisshet och för mycket prestation har jag känt av på senaste tiden.

Såg framemot att bara slappna av denna jul eftersom vi har så lång ledighet, men istället kom allt över mig när jag slappnade av och så blev jag ännu mer stressad av att tänka på dessa saker.

Det började med ett sjukt magont och mer än så som jag inte vill skriva ut här, i lördags. Som kändes okej i söndags. Men som återigen kom tillbaka i måndags och har fortsatt till igår. Julafton trodde jag att jag inte skulle orka fira. Jag hade sån magvärk och sprang på toaletten hos min morbror varje timme. Ingenting ville stanna i magen och istället för att gå upp i vikt som man lätt gör med all julmat och allt julgodis så har jag tappat 1,5kilo på mindre än en vecka. Igår kändes det mer okej och jag fick i mig lite mer att äta, men kände mig yr efter att inte ätit på flera dagar så jag låg inne hela dagen. Idag var första dagen jag kunde äta normalt och äntligen få i mig riktig mat. Dock en del magont kvar och värk som kommer när jag börjar grubbla.

Julen blev pga detta inte alls som jag tänkt mig, men allt annat utöver detta blev jättebra såklart. ❤️

Nu ska jag lära mig att lyssna på signaler när kroppen säger till. Och inte göra saker jag inte mår bra av. Det är enkelt att lägga sånt åt sidan och bara köra på.

Nu hoppas jag att resten av ledigheten blir som vi tänkt och att vi kan njuta och slappna av helt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.