sandrasinspiration

Status

Vincent: En ledig vecka för Vincent innan jul väntar tillsammans med mig. Så skönt och första dagen har vi bara varit hemma hela dagen. V är frisk efter magsjukan och det är full fart igen 🙂

Helgen: Supermysig helg. Vi bakade pepparkakor hemma hos mamma i lördags. Vincent fick med sig två stoooora påsar peppisar hem, så nu har vi så det räcker haha. Vi myste med adventsfrukost i söndags innan vi var hem till Vincents farmor och Lasse för att åka med dem och Stefans systers familj till Slottspaviljongens julbord i Mariefred. Jättebra julbord 🙂 Och så hade Stefan sista innebandymatchen igår innan juluppehållet. Supertråkigt tycker Vincent som ÄLSKAR att vara med på matcherna. En väldigt trogen supporter till nyfors! Vi får ladda inför matchstart i januari.

Kommande vecka: Jullov! Underbart att bara koppla bort jobb och umgås med Vincent. Stefan går på ledighet på fredag. Vi har inte så mycket planerat den här veckan. Men imorgon ska vi klä granen hos farmor och busa med Buja. ❤️

Träning: Hur omotiverad innan julen kan man vara? Dock har jag tagit mig ut några dagar förutom förra veckan när vi låg hemma i magsjuka. Kommer kämpa på innan jul och sen ta nya starka tag i januari.

Samarbeten: Min adventskalender rullar på. Lucka 3 är uppe nu och avslutas på onsdag. In och tävla på @sandrasinspiration. Fler samarbeten kommer, men vet inte om de hinner dyka upp innan jul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.