sandrasinspiration

Status

Vincent: Vi har en nöjd och glad kille mest hela tiden, finner sig i alla och olika situationer. Verkar inte gilla Nissen som flyttat in till oss speciellt mycket, han struntar i vad jag läser i breven ibland och förstår nog kanske inte riktigt allting. Har fått en hint om att han tycker det är lite läskigt med. Vi får tona ner på breven och göra något bus då och då 🙂 Nästa år tror jag kan bli lite bättre och enklare för V att förstå.

Helgen: Supermysig helg. Jag blev utbjuden på middag och bio av Stefan i lördags, som ordnat barnvakt i smyg. Min bror, Ewa och lilla Buja kom över och umgicks med Vincent några timmar medan vi var iväg. Det blev en lite snabbare middag, vi valde tacobar innan bion för att jag var så hungrig, haha. Hade ingen aning vad vi skulle göra och Stefan tänkte att vi skulle ätit något efteråt, antingen på stan eller tagit med oss hem, men det blev mat innan. Sen såg vi ”Last Christmas” som han köpt biljetter till. Såååå mysig film, se den om ni gillar julen. Jag vill se den igen, haha 🙂 Så mysigt att gå på bio och umgås lite bara vi två. Igår var vi och såg Stefans innebandymatch, Vincent laddade och frågade när vi skulle åka från att han slog upp sina blå på morgonen. Han älskar att se pappa spela och framförallt spela själv. Han leker med Liam och Leo där borta och busar järnet med Calle, så han är svettigare än pappa efter matcherna. Haha 🙂 En annars lugnt och skön helg med lite fika hemma hos farmor.

 

 

Kommande vecka: Sista jobbveckan innan jullov för mig och Vincent. Om det ska bli skönt? JA! 3 veckors ledighet är aldrig fel och allra minst nu när det är så stressigt på jobbet. Så en vecka bestående av jobb, julbord nr 2 på lördag och Stefans sista match som vi ska kolla på, på söndag.

Träning: Inte sprungit något på hela veckan, har bara inte kommit ut. Ikväll ska jag ut på en pw med en kompis och sen fortsätta springa lite under veckan.

Samarbeten: Var med och tävla om ett kit klassiska namnlappar i min adventskalender, perfekt till förskolan. Ni hittar tävlingen på min instagram @sandrasinspiration.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.