sandrasinspiration

Något av det snyggaste jag vet

Ni som känner mig vet att jag kan byta längd på håret som en annan byter underkläder, typ. Ena dagen vill jag ha page, andra dagen långt, tredje dagen vill jag sätta i förlängning och så vill jag klippa lugg osv osv..

I helgen när jag och Stefan var på bio och såg ”Last Christmas”, så spelade Emilia Clarke huvudrollen. En skådespelare jag faktiskt inte tänkt på tidigare, men så bra i just denna film! Jag har ju inte sett Game of Thrones, så därav min förvåning över denna skådespelare. 😉 Stefan sa efteråt ”erkänn att du blev sugen på att klippa page nu?” JA! Herrejesus vilken snygg frisyr, den gjorde halva filmen, skämtosido haha. Men så snygg och om jag ska erkänna så vad faktiskt hela hon snygg i den här filmen. Jag blev genast efter många om och men sugen på att fylla läpparna nu också och för att inte tala om hennes fylliga bryn! ??? Kolla frisyren på sista bilden!!!

Jag ska dock inte klippa mig, hur snyggt det än må vara så trivs jag just nu i längre hår, vill åt det jag hade innan jag blekte sönder håret förra vintern. Men man kan ju drömma lite och så småningom när man tröttnat på det längre, klipp sig exakt såhär…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.