sandrasinspiration

Status

Vincent: En nöjd och glad Vincent efter en toppen helg. V tjatade ända från lördagmorgon att han ville åka till morfar, han skulle sova där på kvällen. Tjatade och tjatade under dagen, så det slutade med att pappa fick komma och hämta honom en timme tidigare än vi bestämt. 🙂 en nöjd och glad kille, haha. Annars har V hållit sig frisk, som tur är. Så himla skönt. Men såg nu att det går magsjuka på förskolan, nu börjar de tiderna igen. Håller tummarna att han får hålla sig frisk.

Helgen: En fullspäckad helg. I lördags julshoppade vi lite på tuna, köpte julkulor till vår nya gran och strosade runt lite där och på stan en sväng. På kvällen var jag, mamma och min moster iväg på 35årsfest i Strängnäs, hemma hos Jeanette och Jimmy. Alltså, deras hem! Sååååå fint. Och så rolig kväll, kul att träffa så härliga människor. Vi följde inte med ut i Strängnäs, utan jag och Sarah – min moster mötte upp Stefan och hans innebandylag som var ute, på Bishop i stan innan vi åkte hemåt. Igår var vi hela familjen på julbord på Westerqwarn. Jättemysig miljö, god mat och så hälsade tomten på med en liten julklapp – Vincent fick en godispåse. Imponerad att han inte blev ledsen, mest lite nojig när tomten närmade sig. Igårkväll klädde vi även julgranen och en liten nisse flyttade in hos oss. Hur mysigt är det inte med alla julkänslor som infinner sig nu? Älskar.


Kommande vecka: 
Det blir jobb, jobb och åter jobb. Liam ska sova hos oss ett par nätter eftersom Sarah är iväg. Vi ska mysa till julkalendern varje dag och på lördag ska vi besöka Exploriacenter, jag fick biljetter till det på senaste barnmässan jag var inbjuden till. Och så väntas Stefans match på söndag som vi alltid följer med på. Jag ska även shoppa några julklappar, så att jag har dem klara.

Träning: Utebliven löpning hela förra veckan, jag var genomförkyld några dagar. Så jag får ta igen det den här veckan. Men blir nog mest promenader eftersom det är glashalt på vissa partier.

Samarbeten: Hoppas ni inte missat min adventskalender jag kör varje advent. En tävling kom upp igår, så in och kika på min instagram @sandrasinspiration för att vara med och tävla 🙂 Det kommer även upp ett annat samarbete denna vecka.

Hoppas ni får en fin vecka. / S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.