sandrasinspiration

Snö mamma, titta snö

Tänk om man kunde få se allt genom ett barns ögon. Vincent blev överlycklig när han kom ut till vardagsrummet imorse och såg hur mycket snö det låg på både marken, träden och taken. ”Snö mamma, titta snö!” ropade han. Han reagerade tillomed på hur vår bil var täckt med snö när vi gick till förskolan.

Jag blev också överlycklig när jag såg att det snöat hela natten. Finns inget bättre när vi går mot december och det blir en mysig 1 advent vi går tillmötes. Då får vi ännu lite mer julfeeling på julbordet vi ska gå på, på söndag. ❣️

Ser ut som det ska vara minus ett par dagar nu, så vi får hoppas snön ligger kvar några dagar i alla fall. Vore så mysigt att få snö till julafton sen igen också. Varje år är det typ min största önskan, haha. Älskar det! ❄️

Vi får passa på att åka Bob och pulka med V nu. Hoppas han gillar det bättre i år än förra året. Då vägrade han åka. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.