sandrasinspiration

Min adventskalender

Jag har styrt upp en adventskalender i samarbete med fyra olika företag. Det kommer att komma upp en tävling om detta varje advent, som avslutas efterföljande onsdag.
Inriktning på julklapparna blir till ”kvinna” och ”barn”. Så ni som känner er träffade av att vinna en julklapp antingen till er själva, någon kvinna i din närhet, ditt eget barn / barnbarn eller annat barn i din närhet ska absolut vara med i tävlingarna.

Jag kommer självklart skriva ut innan varje tävling vem julklappen riktar sig till. En av dessa julklappar är jag själv lite avundsjuk på 🙂

Visst är det väl mysigt med julen? Jag Ä L S K A R julen och hela december. Det får gärna bli en vit december, ett riktigt vinterland. Jag bara längtar till att vi ska julpynta på söndag och få upp granen, förhoppningsvis den nya granen som vi ska kika efter i helgen. Dock är det så fint med en äkta gran, men jag är inte mycket för barren som blir, det räcker att det barrar från mina dikesgranar, haha och alla smådjur som hänger med in vill jag inte tänka på. Något år får det bli en riktig gran, men inte än.

 

En julkula som V gjorde på förskolan förra året ska få pryda granen även i år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.