sandrasinspiration

Något av det vackraste jag vet

Jag älskar inredning. Det finns så många olika stilar som är så fina. Jag har alltid gillat att blanda både gammalt och nytt. Det gör jag fortfarande idag och det är en kombination som går ihop sig om man blandar rätt tycker jag. Hela inredningsintresset har jag fått ifrån min mamma (@miasvitahus) som har fullt med gamla möbler hemma. ? Tror jag började gilla inredning 2012 när jag flyttade till Stockholm, när jag inredde min och Stefans första gemensamma lägenhet i Årsta. Då startade jag även min instagram (@sandrasinspiration) och har hållit igång den sen dess.

Något som är fint till julen är fina glasburkar (finns det något vackrare?) och små granar där man verkligen ser rötterna. Jag älskar hur en sån enkel detalj kan få ett helt rum att bli så ombonat. Så fint att även ställa i stora blockljus i större glasburkar i olika storlekar ((wow wow wow)). Älskar att julen närmar sig – nästa helg ska jag börja julpynta och i år ska vi köpa en ny gran. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.