sandrasinspiration

Hur äter jag?

Jag fick en fråga om hur jag äter just nu, eftersom jag tidigare gått på kostschema.
Jag har skrivit lite om detta i ett tidigare inlägg och jag äter fortfarande efter kostschemat, samma schema som innan. Jag gick ju upp lite i vikt och kände mig inte bekväm i varken vikt eller kläder efter sommaren. Och däremellan tills nu har det varit lite upp och ner med sjukdomar så det har gått lite sisådär att hitta tillbaka till en bra vikt där jag känner att jag trivs.

Men nu har jag äntligen gått ner 2,5kilo och börjar trivas mer i kläderna jag tyckte satt tight tidigare.

Jag äter helt enkelt 6 gånger om dagen och det kan se ut såhär:

Frukost.

Mellanmål.

Lunch.

Mellanmål.

Middag.

Kvällsmål.

Visst kan jag fuska med lite vin någon kväll om någon vän frågar eller äta ute, men då väljer jag de nyttigare alternativen. Men en pizza kan också åka ner. Jag märker att detta funkar ändå och det är faktiskt en livsstil 🙂

Jag tycker detta funkar bra även när jag är på språng. Är jag iväg och inte kan ta med mig tillexempel kvarg, så brukar jag ibland köra en nyttigare proteinbar från Barebells (ÄLSKAR Xmas fudge!!!) och en frukt.

Man kommer in i det rätt snabbt och nu trivs jag mer och mer i mig själv igen, vilket jag har kosten att tacka för mycket, men även mina löpturer som har gett resultat.

Äter ni efter något speciellt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.