sandrasinspiration

Förstorat läpparna

Har jag förstorat mina läppar?

Jag fick en fråga på instagram om jag har fyllt läpparna eller om de är naturligt så fina. Haha faktum är att jag har velat fylla mina läppar i flera år, men aldrig riktigt vågat. Jag tycker inte att jag har speciellt märkbara läppar och skulle gärna vilja ha en liten touch till, som absolut inte ska märkas, men som jag ser och känner av. Förstår ni? Men jag är för feg och kommer med största sannolikhet aldrig att göra dem.

Jag har ändå fina naturliga läppar nu, så jag skulle ångra mig om jag inte blev nöjd. Men eftersom jag funderat och funderat och tyckt att mina läppar är ”små”, så blev jag glad av denna kommentaren om att någon kan säga att dem ser naturligt fina ut. Tack!!! 🙂 Jag tycker det är fint med fyllda läppar, OM de inte går till överdrift. Chansen finns att många som fyller läpparna gör mer och mer, så därför bör man gå till någon som verkligen kan sin sak, som kan säga stopp när det räcker. För det blir oftast för mycket för i alla fall mina ögon. Men alla gör givetvis som dem vill 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.