sandrasinspiration

Skippa stressen med en perfekt julklapp

I samarbete med Marc Mirren.

Detta samarbete är jag superglad över, precis som mina andra självklart, men det är så kul att kunna erbjuda er bra rabatter på, som i detta fall, smycken. Det passar så lagom till just julen som lurar bakom hörnet.

Vem skulle inte bli jätteglad över ett par fina örhängen eller ett fint halsband i julklapp? Passa på att skämma bort flickvännen, mamma, svägerska, farmor, mormor, vännen, svärmor, moster, faster eller någon annan du tycker om med en perfekt julklapp som de kan bära med sig.

Jag har använt mina fina örhängen sen de kom hem till mig förra veckan. De är sååå sååå sååå fina och enkla, men ändå speciella. Passar till de mesta av klädvalen, både till vardags och till fest.

(Klicka på de två översta bilderna så kommer ni direkt till produkterna jag har fått hem). Örhängena kostar endast 299:- och månadsstenen 199:-.

Pärla örhänge

Halsbandet jag fått hem är färgen för min månad. Alltså en månadssten för juni. Detta om något är ju väldigt personligt att ge i julklapp eller i present till någon. Jag ska klicka hem en mer passande silverkedja så kan jag även börja använda halsbandet så småningom.

Hänge av juni

Mina örhängen kommer från kollektionen Pärlan och månadsstenen från Vintergatan. Örhängena har en borttagningsbar del som man kan placera antingen framför eller bakom pärlan för ett annat intryck eller så kan man välja att ta bort dem helt.

Ni får just nu 15% rabatt på hela kollektionen med min kod: sandrasinspiration15. Mellan 21/11 – 3/12 har Marc Mirren Black Week och då har dem fantastiska 25% rabatt på hela sortimentet. Då fungerar tyvärr inte min kod, men ni kan ju shoppa loss ändå. Därefter funkar min kod igen, så happy shopping med en massa härlig rabatt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.