sandrasinspiration

Status

G o d m o r g o n måndag 🙂

Vincent: Tiden går alldeles för fort och det märker man verkligen på Vincent. Han är redan 3år och hela 8 månader. Hallå, han fyller snart 4år. Det är sjukt, men även sjukt roligt. Han är i den bästa åldern nu, han är så rolig, så så så snäll – vill alltid dela med sig av godis, alla som kommer till oss ska ha varsin liten leksaks bil som han delar ut, han är omtänksam, han bryr sig om andra människor, han är kramgo och att mysa är det bästa han vet och att man kan föra en konversation med honom är ju så kul. Han säger så roliga och gulliga saker och har så mycket funderingar. Igår var en fundering ”var kommer snön ifrån”? Sen har han förstås också jobbiga perioder, men alla fina och mysiga stunder väger upp detta.

Träning: Jag har äntligen kommit in i en ”älska löpning” period igen efter alla sjukdomar hemma. Jag har lätt för att tappa intresset och orken när sjukdomar kommer emellan träningen. Men så fort jag varit ute på ett löparpass så är jag igång igen och längtar till nästa runda. Jag känner att jag verkligen fått igång konditionen, jag orkar längre och i ett högre tempo. Det är kul när man kan utmana sig själv. Och att få komma ut om kvällarna för att rensa tankar och varva ner är så skönt. När träningen ger resultat är det genast mycket roligare att fortsätta också.

Höst och vinter: Denna årstid kan verkligen få så många människor deppiga. Jag gillar höst och vinter. Mörkret är ingen höjdare och över den kan jag känna rysningar, men jag gillar ändå den här tiden. Mysigt att få tända ljus och krypa ner under ett varmt täcke om kvällarna. Det finns sååå mycket fina höstkläder, koftor och snygga boots. Alla fina höstlöv som vi omges av. Och så går vi mot julen som är så mysig – det är faktiskt min favorit högtid. Älskar att få klä granen och pynta till 1 advent, äta tomtegröt varje advent och mysa med pepparkaksbak och lek i snön, som jag hoppas vi får någon till december i år.

Helgen: Den var mysig. Vi har haft en salig blandning av saker vi gjort. Vi har tittat på Stefans match, som Vincent älskar. Han tjatar alltid om att se pappas matcher och få vara med och spela innebandy i hallen. Pappa är en stor idol när de läser upp hans namn när han har gjort mål. Vi tycker allihopa om dessa matcher, så kul för hela familjen att se Stefan spela och att vi får vara en del av detta. Jag kommer hjälpa laget med deras sociala medier framöver också, eftersom jag tycker det är så himla roligt. Vi har också hälsat på en söt liten bebis, ett par familjekompisar till min familj fick i september en liten Frank. Så himla fin liten kille och visst blir man om ännu mer bebissugen nu… 🙂 Jag har även hunnit med ett par PW rundor och så hade vi tacomiddag hos pappa igårkväll för att fira farsdag. Min pappa fick två snygga tshirt’s från MQ ifrån mig och min bror och Stefan fick en snygg skjorta som han kollat på från Dressman ifrån Vincent.

Veckan som kommer: Imorgon ska jag ä n t l i g e n få shoppa med Stilstudion och Tunapark för min vinst jag vann för någon månad sen. Ska bli så kul! Har lagt undan en jacka jag hittade på MQ igår och så har jag hunnit kolla ut lite annat jag vet att jag vill köpa. Spännande att få hjälp av stilstudion i shoppingen. Mer om detta får ni läsa i veckan. Annars blir det mestadels jobb och förskola denna vecka, en skön och lugnare vecka som även den får innehålla träning och hundmys med Buja såklart, vilket är viktigt för att skapa en relation till honom. Min bror och svägerskas lilla valp.

Hoppas ni får en fin vecka allihopa!

/ S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.