sandrasinspiration

Redo för vintern

I samarbete med norrskensjacket fick jag i veckan hem den här fina jackan.

Den är perfekt. Den kändes lite tunnare än jag föreställt mig den när den kom hem och jag tog ut den ur paketet, men den är så varm och skön. Den känns så lätt och smidig. Och så älskar jag den fina olivgröna färgen som jag valde. Tänkte att det kunde bli roligare än en svart som man annars ständigt kör ett säkert kort på.

Har tagit lite bilder så ni får se hur den ser ut. Denna kommer verkligen bli en favorit i vinter. Älskar muddarna som är längst ner på ärmarna, som verkligen håller jackan på plats just där.

Är det konstigt om man har en jacka på sig inomhus? Denna skulle jag kunna bo i.

Använd koden sandra30 så får ni en GRYM rabatt! ????

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.