sandrasinspiration

Dofta unikt

I samarbete med Sniph har jag fått hem en alldeles unik parfym som är uttagen efter vad jag har för favoriter i mitt badrumsskåp och utifrån vad jag gillar för dofter.

Jag är en person som inte vill ha för starka dofter på mig, man ska bara ana en doft av något som luktar gott. Delvis också för att jag vill ta hänsyn till andra runt omkring mig, det är absolut inte kul att sitta bredvid någon på tåget, på jobbet eller i baren som verkligen stinker parfym. Lika illa som det är att stinka svett. . . Jag vill åt det fräscha, men det får absolut inte bli för mycket. Men också för att jag inte vill utmärka mig på det sättet. Att just dofta för mycket, det är inte jag.

Den parfym jag fick hem kompletterar detta perfekt. Sniph är en upptäckartjänst där man får uppleva nya parfymer varje månad. Det är alltså en prenumeration på parfymer, där varje parfym är 8ml och räcker för en hel månad till att nästa parfym dimper ner i brevlådan.

Detta är så smart – man får testa olika parfymer från några av världens bästa parfymhus för endast 159kr / månad. Detta resulterar i att man inte behöver köpa en jättedyr parfymflaska som sedan står oanvänd för att den inte passar. Denna tjänst passar i alla fall mig jättebra, eftersom jag faktiskt inte haft så många favoritparfymer, jag har en i badrumsskåpet som jag använder flitigt, men med detta får jag testa på olika parfymer som utgår från mina grunder av vad jag gillar och hur jag vill utmärka mig. En doft säger egentligen väldigt mycket om en person, tycker jag själv.

Det är så enkelt att ha med sig de små parfymflaskorna vart man än går och man får chans att bygga upp sin egen doftgarderob och verkligen hitta den parfym man gillar bäst. Detta innebär ingen bindningsavgift och ingen uppsägningstid. Det är alltid fraktfritt och man kan byta kollektion när man vill.

Med min kod SANDRAH25 får du 25% rabatt på en prenumeration hos Sniph. Detta är helt klart värt att testa eftersom det kan vara svårt att faktiskt veta vilken doft man bör bära.

Min parfym kommer från Female Classics Collection, vilken blir din? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.