sandrasinspiration

Livet innan barn

Det var någon som ville läsa lite mer kring mitt och vårt liv innan vi fick Vincent. . . Kul, det känns ju nästan som ett annat liv, haha.

2010 uppmärksammade Stefan mig på en fest hemma hos en gemensam vän här i Eskilstuna. Jag hade ingen aning om vem han var, bara att det skulle komma någon kille som bodde i Stockholm som var vän till Emma. Jag minns honom inte ens från den festen mer än från ett kort som jag sett efteråt och det kan ju tyckas kännas hårt, men jag hade pojkvän då så det var ingenting jag tänkte på. Och det var inte mer än så, förrän efter något halvår, ett år när Stefan la till mig som vän på facebook och msn som alla hade på den tiden. Vi började prata och självklart var jag singel då. Jag minns att jag tyckte att han var trevlig att prata med, men inte så mycket mer än så… Vi chattade lite om kvällarna och en dag fick jag ett sms där det stod något i stil med ”grattis på namnsdagen”. Detta var i februari 2011. Smset var självklart från Stefan och därefter bestämde vi oss för att ses, hos honom i Stockholm. Gissa om jag var nervös? Jag sa ingenting till mamma eller pappa för då hade väl mamma flippat ut och trott att jag skulle bli mördad eller något genom att åka till en ”okänd” kille, haha. Så den ända jag berättade detta för var min moster Sarah, så någon skulle veta vart jag var haha.

Jag hade köpt en flaska vin som vi skulle ha på kvällen hemma hos Stefan, men jag mötte en kompis på samma tåg och vi bestämde oss för att öppna den där flarran, mest för att jag var så nervös och det hjälpte ju faktiskt, haha. När tåget var framme var jag mest nervös över att inte hitta ut från tågspåret (hade aldrig åkt ensam till Stockholm) och ifall inte Stefan skulle komma av någon anledning. Men där stod han… Jisses vilken jävla snygg kille!!! Ja, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag kände efter den helgen att får jag inte träffa honom igen så går mitt hjärta i tusen bitar. Men vi sågs helgen efter och helgen efter det och även helgen därefter osv osv… Och 20 mars 2011 bestämde vi oss för att bli ett par och det räknas väl inte om man inte sätter ut en status om det på Facebook, ellerhur? Stefan låg i min säng och jag sprang ner till datorn jag hade i källaren då och la upp en relationsstatus om oss två, haha.

Jag bodde då hemma fortfarande, men flyttade ganska snabbt till Stockholm och Stefans etta vid Gullmarsplan. Vet inte hur länge jag bodde där, men kände att vi inte kunde bo så trångt och tätt inpå varandra så jag flyttade till Eskilstuna igen och skaffade en lägenhet där. Min första egna lägenhet, en tvåa i Gredby. Jag pendlade till Stockholm ett tag eftersom jag fått jobb där, men sa upp mig senare och fick jobb i Eskilstuna. Bodde inte i min lägenhet så länge, tror det var ifrån maj-november 2012. Under den tiden bestämde vi oss för att skaffa en större gemensam lägenhet i Årsta och då använde vi oss utav lägenhetsbyte. En funktion via nätet som funkade superbra. Vi la upp en annons om Stefans lägenhet och kryssade i kriterier på den nya lägenheten vi önskade och fick en matchning ganska omgående. Och några månader senare blev det klart att vi skulle byta lägenheter med den tjej som hade den lägenheten vi ville ha. Så i december fick vi våran nya lägenhet i Årsta, inte långt ifrån Gullmarsplan och Globen. En superfin lägenhet på markplan med uteplats, en tvåa på 66kvm. Nära till tvärbanan som tog oss till antingen Liljeholmen eller Gullmarsplan och där kunde vi ta en tunnelbana till city och våra jobb. Jag hade i samma veva fått ett jobb på Försvarets Materielverk, så jag var superglad!

Våra helger gick mest ut på att umgås med vänner, gå ut, dricka vin, ha hemmakvällar, gå på bio mm.. Vi levde på som andra unga antar jag, haha.

Vi bodde i Årsta i ca 3,5år och bestämde oss sen att vi ville köpa en bostad och det var inte det enklaste i Stockholm, vi ville bo centralt, helst i Årsta och då drar kostnaderna iväg. Så då bestämde vi oss för att flytta till Eskilstuna, eftersom jag kommer därifrån. Och någon dag innan vi flyttade så plussade vi med lilla V i magen och nu har vi bott i Eskilstuna i 4år.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.