sandrasinspiration

Hur gick första dagen på förskolan för Vincent?

Idag var första dagen för Vincent på storbarnsavdelningen på förskolan.

Han har pratat om det hela sommaren, att han ska börja på Målet och varit glad. Men imorse märkte jag att han blev ängslig och sa att han ville gå till Tornet istället. Lilleplutt ? Han blev superledsen när vi kom in och han märkte att vi gick in på den andra avdelningen, men det gick ändå okej när pedagogen tog emot honom. Numer kan han vinka åt mig i fönstret när jag går därifrån.

Dagen hade i alla fall gått bra. Ätit, inte sovit och lekt massor med alla kompisar. De frågade om han ville sova efter lunch, men det ville han inte göra. Det märks att han börjar bli större, sömnen gör sig inte lika påmind på dagarna. Han är ännu uppe nu vid åtta tiden, så han orkar mer och mer.

Morgonen imorgon blir säkert likadan, med gråt och ängslighet, men kommer lätta så småningom. Blir som en liten inskolning igen, fast en lite mindre variant.

Har era små börjat ny avdelning, börjat skola eller kanske börjat helt på förskola? ✨

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.