sandrasinspiration

Ända sen jag var 8år

Wow, hur summerar man gårdagen för dem som inte var på plats i Globen? Typ som att dessa 20år knappt passerat?!?

Jag tror nästan varenda tjej som haft Backstreet Boys som stora idoler som små var där. Herregud, Globen var fullsatt och det var SÅ JÄVLA BRA!

Hur är det möjligt att dem till och med är ännu bättre nu än för 20år sen?

Backstreet Boys var mina STORA idoler som liten och nog har de hängt med under alla år som gått. Första konserten de spelade i Globen var 1997. Jag var 8år och på plats på läktaren. Helt sjukt att jag var så liten, men älskade dem så mycket redan då. Jag kan fortfarande minnas delar från deras tidigare konserter. Andra gången jag såg dem var året efter, 1998. Och sista gången jag var på en konsert med dem måste varit 2008 eller 2009. Och nu äntligen kom dem till Sverige igen, igår och fyllde återigen Globen. GÅSHUD! Ja det går inte att beskriva.

Ett stort pojkband som hängt med i så många år. Hur häftigt var det inte att de kom dagen innan jag nu fyllde 30? Verkligen nostalgi på hög nivå. Jag ville aldrig att de två timmar de spelade skulle ta slut. ?

Känslan efteråt kan beskrivas som TOM, haha. Helt plötsligt var det bara slut…. Jag kommer leva så länge på gårdagskvällen.

TACK mamma för den bästa födelsedagspresenten ❤️??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.