sandrasinspiration

En riktig känslomänniska

En heldag hemma med mobilt arbete och mys med Vincent har snabbt gått förbi. Vi var även och tog tredje TBE sprutan på Vincent och har haft fikagäster över 🙂

Nu har jag packat klart inför två dagar i Stockholm. Ska gå sista utbildningen i diarieföring innan jag kan göra provet för diplomerad registrator. ??

Ska träffa min ”Årsta-kompis” Ida efter utbildningen imorgon och även sova kvar hos henne inför utbildningsdag två som är på torsdag. Ska bli så kul att ses igen. Sist var i november ? Och så snällt att jag får sova kvar hos henne, slipper jag stressa med tåg fram och tillbaka.

Men jag kan inte låta bli att få lite ångest. Varför??? Jag ska vara borta två dagar och ena dagen är Vincent på förskolan som annars. På torsdag ska han spendera dagen med mamma eftersom han fyller år. Jag får ångest dels för det, att jag också vill umgås med honom på den dagen. Men dels för att jag ska sova borta. Sen Vincent kom har jag blivit sådär löjlig. Herregud, det är som två dagar på jobbet, men i en annan stad.

Det är det tror jag, sova borta i en annan stad långt ifrån honom. Ja ni hör ju… ? Men det är sån jag är. En riktig känslomänniska som blev tio gånger värre efter att V ploppade ut. ? Jag har i alla fall tagit ledigt på fredag så ska han och jag mysa eftersom han har fyllt år. Vi har planerat att luncha med min farmor ? Sen får vi se vad som hittas på.

Men först ska jag njuta av Stockholm i två dagar. Det kommer ju bli kul… ☺️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.