sandrasinspiration

Förbereda 3års kalas

Wow tiden har sprungit fram. Nyss tyckte jag att Vincent fyllde 1. Han har även hunnit fylla 2 och om dryga månaden blir han 3år… ?

Hans första födelsedag firade vi med Daniel tiger tema i pastellfärger. Så fint! Jag är ju svag för pastell. Verkligen älskar!!! ? Vi körde även smash the cake. Så kul att ha kvar bilder av. Det är väl ett måste på första födelsedagen? ? Roligt påhitt!!

År två blev det också lite återkommande av pastelltemat. Nicke nyfiken tårta med ljusa gula och ljusa blå ballonger.

I år har jag frågat Vincent om han kanske önskar bamse eller Paw Patrol tema. Det blev det sistnämnda. Så jag tänker att ballongerna får gå i färgerna som hundarna i P.P har. Det blir även en tårta med dessa hundar. Alla tårtor under dessa 3år har och ska Stefans mamma @mimmistartor baka.

Snart är vi inne i mars och den 24 tänkte vi ha kalas för en blivande 3åring som fyller år den 28 mars. Kalas är ju alltid kul och så roligt med planering. ?? Gillar ni att planera inför kalas? Nästa år tänkte jag att man kanske kan bjuda några små kompisar också, ett lite mindre kalas för dem. Då börjar de förstå lite mer 🙂

Jag har även som en liten tradition att vara ledig med Vincent på hans födelsedag. Förra året gick vi till badhuset med mamma/mormor. I år kunde jag tyvärr inte ta ledig pga en efterlängtad och redan betalt utbildning jag ska gå i Stockholm via jobbet. Men mamma/mormor ska göra något roligt med V. ??

Dekorationer från tidigare år kommer från kalasdekorationer och partyland. Klicka på första bilden och bild nr 12 så kommer ni till hemsidorna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.