sandrasinspiration

Förnyelse

Allt jag gillat tidigare när det kommer till inredning har varit vitt, vitt, vitt. I säkert 8 års tid har jag älskat vitt. Visst gillar jag färgen fortfarande, men det är ju kul med lite nytt och att kanske få in lite annat i hemmet. Jag trodde aldrig att jag skulle börja gilla marmor och koppar. Jag har ju alltid varit en vit och rosa tjej. Men det har kommit in lite marmor och koppar i vårt hem nu, jag kan även tänka mig lite svart, vilket jag aaaaaldrig skulle kunna tänkt mig för några år sedan. Hade någon sagt att jag skulle börja gilla svart inredning förr så hade jag bara skrattat.

Igår beställde jag ett grått matbord. Det är såååå fint och hur snyggt är inte grått? Helst av allt skulle jag vilja ha ett grått kök, men det får bli i framtiden när vi någon gång flyttar och renoverar köket. Vårt nya fina matbord är runt. Också lite kul att bryta av med. Dock har jag lite vemod över om jag ska sälja det bord vi har nu, som pappa snickrat till oss. Det har vi haft i 6år nu och det är superfint i vitt trä, men jag har tröttnat. Så jag får fundera lite på hur vi ska göra. Sälja eller ställa undan och behålla?

Jag hittade även superfina stolar som skulle vara såååå fina till nya bordet, men det får vänta lite. Jag köpte i alla fall tre stolar av min moster som vi ska ha som extra stolar. Nu ryker ju även vår fina kökssoffa, så då behövs det fyllas på med stolar så vi kan ha vänner över på middag. Bordet är 120cm i omkrets så vi kommer ha tre eller fyra stolar plus Vincents matstol runt om. Och så får vi plocka fram de andra vid behov. Blir så fint!!! Hoppas det hinner komma den här veckan, annars kommer jag spricka av längtan, haha.

Ni får se bordet när det är på plats, men de olika stolarna jag spanat in kan ni få se nedan, kan tänka mig någon av dessa modeller i vitt också.

Klicka på bilderna så kommer ni till inköpsstället.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.