sandrasinspiration

30år – överraskningsfest

Wow, vilken överraskning det blev!!! Stefan fyllde 30 i torsdags och jag har sen tre månader tillbaka spånat på en överraskningsfest för honom.

Det har bjudits in folk, bokats lokal, bokats ljud, tänkt ut vad vi ska äta.. ? Inhandlats saker och krävts massa planering. Det har varit svårt att hålla tyst, men det har varit sååå kul! Stefan har vetat att han skulle göra något, för att inte boka upp sig på annat, men han hade ingen aning att det stod omkring 55-60 personer och väntade på honom i en hyrd lokal. ?

Allt var så planerat. Gästerna stod på plats från 17:00 och jag kom med Stefan vid 17:30 ca. Då hade han på sig halsduk runt ögonen och hörselkåpor. Han hade suttit hemma hos pappa innan i tre timmar för att bli lite vilseleden och kanske tro att vi skulle göra något hemma hos oss. Hihi han var skapligt nervös sista stunden i bilen efter att jag hämtat honom, när han tyckte vi åkt ett tag och han inte hade någon koll på vart vi va. Sen kom Calle, tyst som en mus, och mötte oss vid bilen, tog Stefan runt armen och så knallade vi in mot lokalen där alla stod och skrek GRAAAATTIS när Johan tog av Stefan halsduken. Han blev så paff över att det var så mycket folk. Såååå kul! Tack som fasen alla som kom, en oförglömlig kväll!!!! ?

Stefans mamma hade bakat 2 magiska tårtor, bröd och gjort tzatziki. Så gott! Och Åsa, hans syster fixade lekar som var väldigt uppskattat! ?

Mamma och pappa har hjälpt mig både ekonomiskt, fixat mat, handlat och pyntat samt hjälpt mig hämta och lämna högtalare som jag hyrt, mm. ?

Mamma, pappa, Stefans mamma, Lasse, Nille- Stefans kusin och Stefan själv hjälpte även till att städa allt igår. TACK ❤️

Verkligen en helg att se tillbaka med stora leenden på. Nu lär jag väl få igen och bli nervös när jag fyller 30…. ?? Men överraskningar är ju fasen roligt!!! Denna var tom rolig sa Stefan som annars HATAR såna saker. ✌?

Det var kollegor, vänner, familj, barndomsvänner, fd kollegor till Stefan som var på plats. Ni är för härliga hela bunten!!!! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.