sandrasinspiration

Våran mysiga helg

Den här helgen har susat förbi. Vincent vaknade med ögoninflammation igårmorse… Så han blir hemma säkerligen den här veckan på fyra dagar. På fredag är jag ledig så då hade han fått vara hemma vilket som. ?

Vi har varit hos mamma lördag och en stund idag. I hennes nya fina lägenhet. Hon flyttade in igår då alla hennes möbler kom på plats och det ser redan så fint ut. Ni ser på bilderna nedan… 🙂 Har även hunnit med en del promenader så har gått över mina promenadminuter som jag ska gå efter mitt träningsschema. +90 minuter är ju inte illa 🙂

Redan en ny vecka imorgon… Ska in till kontoret en sväng innan jag tar över med Vincent hemma. Sen är veckan fullspäckad utöver jobb. På tisdag eftermiddag ska jag fixa mina fransar hos Salong Your Time som jag blivit ambassadör för. Ska testa på lashlift. Så ni får veta mer om det då 🙂

Annars är det träning som gäller och en hel del planering. På torsdag fyller Stefan så jag har planerat något för honom på lördag som han inte vet vad det är för något. Hoppas jag ? Han vet bara att något händer. Så kul! Ni får veta mer efter helgen. ?

Kika in mammas lägenhet… Mer bilder på @miasvitahus på instagram ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.