sandrasinspiration

Att ge och att dela med sig

Visst blir det annorlunda när man fått egna barn? Allt egentligen… Känslor, tankesätt, handlingar… Ord…

Jag måste faktiskt medge att jag inte tänkt på att samla in julklappar till exempelvis behövande och utsatta barn och ungdomar tidigare. Det är först nu när Vincent finns som jag har snappat upp att det vore en bra idé. Hjärnan har lixom inte kommit så långt tidigare…

Men igår rensade jag och Vincent här hemma. Saker som är hela och rena och nästintill oanvända. En del kläder, gosedjur och leksaker fick vi ihop. Närmare bestämt tre kassar med julklappar som jag slagit in. Det lämnade jag till Clarion collection hotel bolinder munktell ikväll. Jag tänkte, varför ska de ligga här och samla damm?

Vi hoppas verkligen att några andra barn som kanske inte får något i julklapp får användning av fina kläder, mysiga gosedjur och roliga leksaker.

Varför har jag inte tänkt på detta tidigare? Det måste bli en tradition att dela med sig, julen är till för alla. Och jag tänker på hur bra vi har det, hur bra Vincent har det. Om han får många julklappar, fina kläder att ha på sig och mysiga gosedjur att krama så kan vi göra skillnad även för något annat barn. Vi kan dela med oss av sådant vi inte behöver, som vi kanske har mycket utav och som någon annan kan glädjas av.

Jag tycker det är viktigt att Vincent är med och förstår vad vi gör. Jag berättade igår att vi slår in julklappar till barn som kanske inte får så många julklappar, kanske ingen alls… Så när jag frågade honom senare vem som ska få allt detta? Svarade han: ”barnen”. ❤️

Har ni lämnat in någon julklapp till någon insamling där ni bor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.