sandrasinspiration

Känner mig som mig själv igen

Många kanske känner igen sig i att ens eget hår har blivit lite annorlunda efter en graviditet.
Mitt hår växte som ogräs (ÖVERLYCKLIG) när jag var gravid och även efteråt. Jag tappade dock massa hår i vikarna som även de flesta gör och även lite i underhåret, men tjockleken växte och även längden.
Har aldrig haft så långt hår som jag hade efter min graviditet. Men som jag skrivit förut så förstörde jag det genom att bleka, bleka och återigen bleka slingor. Håret gick av och jag tyckte det vart en tråkig mellanlängd, så jag klippte av det i en snyggare page som jag alltid haft det förut, dels för att också klippa bort det slitna. Men jag trivdes inte riktigt med det efter några veckor, eftersom mitt hår inte är som det varit tidigare och det har blivit så himla mycket tjockare så var känslan inte densamma nu som vid en page tidigare.

Så jag valde att sätta i extensions i slutet av oktober. Ni har säkert sett det inlägget som var i ett samarbete. Jag kände dock efter några veckor att hårkvaliten inte passade mig, håret delade sig från mitt eget hår och var rejält uppklippt. Det var även kort, men det visste jag ju om. Jag fick inte den där ”längre” känslan som jag velat ha.

Så jag tog ur håret på egen hand (ja det rekommenderas inte), men jag köpte rekommenderad borttagning utan olja, med alkohol i som jag la på mina fästen och det var superenkelt att få dem att lossna. inget eget slit på mitt hår. Sen kontaktade jag Sarah på Salong Hårdesign här i Eskilstuna och förklarade min situation och hon förstod precis hur jag ville ha det!!! Vi beställde hår från Rapunzel, ett helt annat hår dvs. Det håret har jag haft förut i clips, så jag vet hur kvaliten är. Detta är mycket mer lättjobbat och smidigare på något sätt. Det andra jag hade passar säkert andra superbra, så inget ont om det. Men jag trivs bättre i det jag har nu.

Sarah satte dit detta på mig i måndags och det är 50cm långt. Har funderat på att klippa någon centimeter, men jag vänjer mig ett tag och suger på karamellen. Vill nog ha det såhär långt, så inga förhastade slutsatser. Får känna efter ett par veckor och se om någon centimeter kapas eller inte. Älskar i alla fall håret och det är lättarbetat, flyter ihop med mitt eget hår och ser så fint ut!

Vad tycker ni? Klicka på översta bilden för att komma till Salong Hårdesigns hemsida. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.