sandrasinspiration

underBARA barnmässan

Idag var jag som jag nämnt tidigare inbjuden som influencer till att delta på frukosten på underBARA barnmässan och komma in som VIP före allmänheten. Ett plus att man hinner prata och knyta lite kontakter innan alla andra strömmar in. Jag kände inte igen alltför många ansikten av de andra som var inbjudna, men ett par 🙂 Kul att ses och så roligt att få vara en del av detta. ?

Det började som sagt med lite frukost.

De flesta hade med sig sina barn, men jag valde att lämna Vincent hemma just för att jag åkte så himla tidigt till Stockholm imorse. Hade inte mage att dra upp honom ur sängen och så tycker jag han kan vänta åtminstone ett år till innan han följer med, det blir BARA jaga annars ? Nästa år kanske han kan finna sig lite mer genom att testa lite saker 🙂

Sen blev det goodiebag utdelning, vem älskar inte goodiebags? Så fina saker!! ?

Vincent blev överlycklig av alla Paw Patrol saker som låg i påsen. ?

Därefter strosade jag runt bland alla montrar 🙂

Köpte ett pussel åt V. Det är ju Bamse och Paw Patrol som gäller nu.

Jag har haft en jättemysig dag. Stolt att jag tog mig själv med bil in till Stockholm imorse när det var kolsvart ute… Haha 🙂 Nu är det skönt att vara hemma. Hämtade Vincent tidigt idag och nu ska vi ha popcorn mys i soffan. Är såååå trött, inte van att gå upp 04:45 ?

Just det, ni kommer få ta del av ett jättekul samarbete jag ska göra med en tjej jag hälsade på i en mysig monter idag. Mer om det längre fram 🙂

Ha en fin fredagskväll fina ni! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.