sandrasinspiration

Stora krav på sig själv

Jag tror i dagens läge att de flesta strävar efter städade hem, lagad god mat till barnen, att se bra ut själva, att hela tiden uppdatera och hänga med i sociala medier, att vara den perfekta sambon, hålla efter med tvätten och mycket mer därtill. Detta ovannämnda ?? är på pricken Jag! Jag har stora krav på mig själv vad gäller både arbete och i hemmet.

Jag vill för min egen och min familjsskull ha ett städat och fint hem. Detta är absolut inte för syns skull, utan jag mår bäst när det är undanplockat och direkt när Vincent somnat så plockar jag in alla hans leksaker som han dragit ut till vardagsrummet in i hans rum. Han får gärna leka på dagen, men jag vill få undan det när han har lagt sig. Jag dammsuger flera gånger i veckan, plockar ur och in i diskmaskinen och denna går minst en gång om dagen. Det blir sååå mycket disk hos oss av någon anledning. Jag har svårt att vänta på att göra saker som att till exempel plocka ur maskinen när den är klar. Den ska gärna ha plockats ut innan den är klar, typ… ? Ni som vet ni vet, min mamma och moster kanske? ?

Jag vill gärna att V äter bra mat, får ofta lite ångest när jag dag efter dag har gett honom frysta köttbullar och fiskpinnar (hallå halvfabrikat!) Men vad gör egentligen det i det stora hela?

Jag vill varje dag sminka mig och fixa till mitt hår innan jag går till jobbet.

Jag vill helst uppdatera med en bild på instagram varje morgon. (Som att följarna skulle droppa pga denna ”miss”…) ? Och jag vill hänga med så gott som i vad som uppdaterats på nätet.

Man ska hinna med kärlek mitt i allt detta, faktiskt orka vara närvarande när sambon kommer hem fast man helst av allt vill lägga sig och sova.

Jag tvättar i princip varje dag, mycket pga att det kan bli fläckar från förskolan och jag blir ännu mer stressad av en full tvättkorg. Värsta som finns.

Och så det här plockandet… Ta upp, lägga någon annanstans, plocka lite här och lite där… Typ ett evighetsgöra. ?

Man vill samtidigt prestera bra på jobbet, närvara på allt och göra sitt allra bästa! Gärna snabbt och effektivt.

Och så vill man gärna hinna leka med Vincent ?

Inte konstigt man är trött när kvällen kommer. Och så jobbar man hela dagarna ovanpå detta. Missförstå mig inte, jag älskar att jobba OCH jag älskar att fixa och dona hemma, men ibland känns det inte som att tiden räcker till. Man vill ibland bara däcka i soffan direkt man kommit hem. Strunta i att laga mat…

Vart går egentligen gränsen för allt detta? När mag och huvudvärken kommer är det kanske dags att steppa ett steg bakåt och lägga i bromsen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.