sandrasinspiration

Att få mer tid tillsammans

Som rubriken lyder ?? Superviktigt ?

Småbarnsåren går så otroligt fort och det har jag känt den senaste tiden. Man går som i ett ekorrhjul runt runt runt med samma rutiner vareviga dag. Och vi spenderar nästan all den vakna tiden (i alla fall nästan all Vincents vakna tid) på förskola och jobb. Man får inte många minuter tillsammans på morgonen och några enstaka timmar på kvällen innan han måste sova för att orka med en ny dag.

Igår hade han så svårt att komma ner i varv. Han somnade runt 21:00. Alltså väldigt sent för att orka upp 06:30. Så imorse lät jag honom sova lite längre medan jag gick upp och fixade till mig och startade upp datorn och rensade bort lite mejl. Sen åt vi frukost tillsammans och jag lämnade Vincent till förskolan nästan 1,5 timme senare än vanligt. Han äter alltid frukost på förskolan annars.

Denna vana efter prat med min chef tänkte jag få in ett par dagar i veckan. Så vi slipper stress varenda dag och kan äta en mysig frukost ihop. Jag kan ju lika bra beta av mejl några timmar hemma istället för på kontoret innan allt annat där ska fixas 🙂

Så nu får vi både lite mindre stressiga morgnar och mer vaken tid tillsammans. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.