sandrasinspiration

Inlägget är i samarbete med Libero

Vincent har som ni säkert minns sedan ett tidigare inlägg inte slutat med blöjor. Så libero touch är blöjorna vi kör med fortfarande. De passar honom bäst och byxblöjorna är dem vi kört med väldigt länge nu. Tumme upp för libero, helt klart!

Vet ni vad som rockar mer än just libero touch? En resa i vinter!!! Hur skönt vore inte det? Komma bort från både mörker och kyla med dem man gillar allra mest.

Vill du vara med och tävla och ha en chans att få åka till Kap Verde i mars 2019? Då ska du precis som jag, köpa 3 libero produkter- vilka som än passar er. Knappa in dig på libero all-inclusive, fota och ladda upp dina kvitton och motivera sedan varför du ska vinna. Hur lätt? Värt ett försök till en chans att vinna en toppen resa. ☀️☀️☀️

Jag vet att skulle jag vinna skulle jag bli så L Y C K L I G! Att få åka till värmen med Stefan och Vincent vore så härligt och framförallt kul! Bada, sola, dricka färgglada drinkar och bara varva ner. ?

Det bästa är att det är 2 barnfamiljer som har chansen att vinna denna drömresa. Och är man inte en av vinnarna av resan så finns det många andra fina vinster i potten. Är du en av dem? Tävlingen håller på tom 31 oktober, så ännu har du chans att tävla. Besök libero all-inclusive ☀️??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.