sandrasinspiration

I samarbete med cykelkraft

Titta vilken fin jacka från 8848 Altitude jag fått hem i samarbete med cykelkraft. Både fin i färg och den sitter så bra på.

Har ni varit in och kikat på cykelkrafts hemsida? Klicka här så kommer du direkt dit… cykelkraft.

De har en massa bra för just cyklar. Jag tar alltid cykeln till jobbet och försöker ta den annars med så mycket som möjligt, nu när jag kan ha Vincent bakpå så är det ett bättre alternativ till att låta bilen stå. Perfekt när vi åker till affären en fredagseftermiddag eller ska iväg till lekparken en sväng.

Därför valde jag att klicka hem den här jackan från 8848 för att den har god andningsförmåga och går att använda som värmande lager i alla väder. Jackan har egenskaper som släpper ut vattenångan från kroppen och har ett tekniskt alternativ till dun som gör att den värmer utan att det blir klumpigt. Perfekt tänkte jag också för mina kvällspromenader som nu börjar bli en aning kyligare. Eller att ha denna på sig under en höstjacka påväg till jobbet dessa kyliga morgnar eller bara slänga på sig den i vår. För den är ju fin att bara användas som den är med, tex en ledig dag i lekparken med familjen… ?

Cykelkraft har även utförsäljning av 2018 års cyklar. Hur bra? Passa på att gå in och kika om ni ändå är ute efter lite nytt. Finns massa tillbehör, cykelkläder, cykeldelar, hjälmar mm. Och detta finns även till juniorcyklar.

Eller varför inte testa på elcykeln? Jag har själv aldrig testat på en, men skulle absolut inte tacka nej… ? Ser ju bra härligt ut haha 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.