sandrasinspiration

Hur ser våra dagar ut här hemma?

Hur ser egentligen våra vardagar ut? Har vi några rutiner?

Eftersom jag är ensam med Vincent på veckodagarna så har det kommit till att vi skapat våra egna små rutiner här hemma. Stefan jobbar i Stockholm och åker därför tidigt hemifrån och kommer hem oftast när Vincent somnat. Har dem tur så ses de en stund på morgnarna. ?

Annars är det jag som lämnar och hämtar V. Och det är mysigt, jag älskar att komma till förskolan för att hämta honom och han lyser upp som en sol.

Jag brukar oftast lämna honom vid 07 tiden på morgonen och så äter han frukost med alla små kompisar.

Vid senast 16:30 tiden hämtar jag hem honom. Brukar bli tidigare, men för att h en fast tid så har jag satt den tiden som senast.

Väl hemma så busar vi lite och lagar mat. Sen kan vi bada, titta på tv eller leka lite till innan det är läggdags. Vincent somnar allt mellan 18-19. Oftast det förstnämnda. Han är så trött efter fartfyllda dagar på förskolan. ?

Ibland känns det som man går runt i ett ekorrhjul, hehe. Samma sak varje dag… Bara maten som varierar sig ? Men jag trivs ändå bra med detta. Pricken över i:et vore om Stefan hade jobb här så han kunde vara hemma mer med oss. ? Det som är skönt är att vi har rutiner med fasta tider för hämtning och lämning. Ingenting som stör något och som rubbar Vincents dagar.

Hur ser era dagar ut? Har ni speciella rutiner?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.