sandrasinspiration

I samarbete med partykungen

Inlägget är i samarbete med partykungen ☠??

Är inte halloween den roligaste, men också läskigaste tiden på året? Gillar ni att klä ut er? Jag ÄLSKAR att klä ut mig och jag älskar när det dimper ner en inbjudan till en rolig maskeradfest i brevlådan… Eller ja, på Facebook där det nu mestadels arrangeras evenemang. ??

Det roligaste är ju nu när Vincent blivit lite större att man kan klä ut honom i någon rolig dräkt- just till halloween som strax väntar bakom hörnet. Är ni bjudna till någon rolig halloweenfest i år? Isåfall måste ni spana in partykungen.se. Halloween är väl ändå den mest perfekta högtiden om man tänker efter. Du behöver för en kväll inte gå klädd som dig själv, som du alltid annars gör 364 dagar om året. Under halloweenkvällen kan du förvandla dig till vad som helst. Vill du se ut som ett spöke? Vill du se ut som en läskig clown? Vill du se ut som en pumpa? Klä då ut dig till det!

Har ni sett att partykungen har jättefina halloween-dräkter för just barn? Det finns allt ifrån ”törnrosa zombie” till ”dracula bebis” till ”carry me zombie” barndräkt. Hur kul är inte den sistnämnda? ??

Glöm jobbiga köer för att fånga den coola dräkten, gör som oss och beställ din dräkt på partykungen.se och handlar du för 500kr så är det fraktfritt. Hur bra? ??

Kika in hos partykungen – halloween för att spana efter alla roliga dräkter för både vuxna och barn. Vill du skrämmas eller vara rolig i år? Själv skulle jag köra på en läskig dräkt. ? Buuuu….!

Bild lånad från partykungen.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.