sandrasinspiration

God morgon ny vecka

Känns skönt med en ny vecka. denna vecka ska jag prioritera promenader och löpturer lite bättre, det blev lite slappt förra veckan. Tänk att jag fortfarande är inspirerad till att fortsätta med bra kost och motion, det brukar kunna dö ut om man heter Sandra Höglund… Men jag tycker det är skönt att både må bättre och känna sig fräschare på både in och utsida. Och så gillar jag mina kvällspromenader, så mysigt att speciellt kunna gå en runda med en vän och prata lite samtidigt som man rör på sig.

Den här veckan består också av

  • Jobb
  • Öppet hus på brandstationen (Tror V kommer älska det)
  • Bloggfrukost

 

Har ni några roliga planer?
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.